Contact

Intakes

Voor het voeren van een eerste, oriënterend gesprek ter beoordeling van de vraag of u een zaak hebt en om te kunnen bepalen of u uw belangen wilt laten behartigen door WBS en of WBS voor u anderszins van dienst kan zijn, worden geen kosten in rekening gebracht. 

WBS kan als 'mobiele huisjurist' de opdrachtgever voor een dergelijk onderhoud desgewenst ook op diens thuisadres of werklocatie bezoeken. Daarvoor worden in de regel wel vervoerskosten in rekening gebracht. 

Proefopdrachten en kennismakingsvoordelen

Juridisch

U kunt op proef gebruik maken van de juridische ondersteuning die WBS biedt. Om u ervan te vergewissen of WBS de rechtshulpverlener is die bij u past, kunnen (rechts)personen in het kader van een kennismaking telefonisch of per e-mail aan WBS een juridisch probleem voorleggen.

In beginsel kan men zo vaak als men maar wenst WBS benaderen voor een gratis advies met een maximum van drie kwartier per onderwerp.
Mocht blijken dat deze vijf en veertig minuten te krap bemeten zijn voor een - al naar gelang uw wensen - globale terreinverkenning of een werkelijk uitkomst biedend maatwerkadvies, dan kan WBS de (rechts)persoon voor aanvullende dienstverlening altijd een zeer concurrerende prijsopgave doen volgens het (o.m.) in artikel 8 van de Algemene Voorwaarden van WBS terzake bepaalde.

Tekstservices

Potentiële opdrachtgevers kunnen in het kader van een kennismaking eveneens ‘proefopdrachten’ verstrekken tot bijvoorbeeld het notuleren of verslaan (verslaglegging) van een vergadering of workshop. Voor deze diensten, die tegen een door gebruiker en opdrachtgever nader overeen te komen (bijzonder) tarief kunnen worden afgenomen, kan later eventueel een alleszins redelijk abonnementstarief, een ‘vaste’ prijs voor een nader vast te stellen periode, worden overeengekomen.  

Contact

Hebt u een juridische vraag of wilt u informatie over de diensten?

Wanneer u zich geplaatst ziet voor een juridisch probleem, dan kunt u dit vrijblijvend voorleggen aan WBS. Beschrijft u in een e-mail uw juridische vraag of situatie zo uitgebreid mogelijk.

Voegt u ten behoeve van de beeldvorming een of meer bijlagen bij.

Gelieve uw mail toe te zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adresgegevens en telefoonnummer. Dan zal zo spoedig mogelijk met u contact worden opgenomen.

Telefonische bereikbaarheid

Ook kunt u WBS doordeweeks, tijdens kantooruren, telefonisch bereiken onder de hieronder vermeld staande nummers.

TELEFOON:   030 261 46 57

GSM:           06 11 88 1751

FAX:            030 261 46 92

Bezoek

WBS ontvangt cliënten alleen op afspraak.
Het kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en bevindt zich op loopafstand (ca. 300 m.) van het station van Vleuten.

In de omgeving is volop gelegenheid om (gratis) te parkeren. 

Mobiele huisjurist

Intakes, eerste gesprekken, vinden hetzij plaats op het hieronder weergegeven kantooradres dan wel op uw eigen werklocatie. Als mobiele huisjurist bezoekt WBS u desgewenst graag op uw thuisadres of werklocatie.

 

Schermafbeelding_2013-06-05_om_12.16.32.jpg© 2013 WBS Bureau voor Juridische en Redactionele Dienstverlening
John F. Kennedylaan 27  
3451 ZD Vleuten
T: 030-261 46 57
F: 030-261 46 92
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.