De Argumentenwerkplaats

WBS houdt van puzzelen en speuren en voelt zich met name dan in zijn element wanneer moet worden gezocht naar dátgene wat licht in een zaak kan brengen.

 
Schermafbeelding_2013-06-05_om_14.46.39.jpg
 
See-Saw Bookshelf - Designer: BCXSY
"WBS brengt dié argumenten in die de balans in uw voordeel kunnen doen omslaan"
 

Aan denkverboden en correctheden heeft men bij WBS een broertje dood, ook al moet daar in de sfeer van het recht - gelet op de vele rechten en deelbelangen die moeten worden ontzien - terdege rekening mee worden gehouden. Het dient te gaan om een eerlijke survival of the fittest van argumenten.

WBS analyseert het voorgelegde probleem, plaatst uw casus in een juridische context om er vervolgens de in aanmerking komende juridische begrippen op los te laten.

In zijn 'argumentenwerkplaats' bouwt WBS aan een web van onwrikbare argumenten, inclusief bronvermeldingen. Op basis van filteren (selecteren) en (her)structureren laat het document zich dan in veel gevallen a.h.w. vanzelf schrijven. WBS beschouwt zijn werk als een ambacht. 

WBS zet taalkundig de puntjes op de 'i' en heeft aandacht voor een goede processtrategie. Om uw zienswijze op een heldere en overtuigende wijze voor het voetlicht te brengen, brengt WBS dié argumenten in die de balans uiteindelijk in uw voordeel kunnen doen omslaan!

 
 

 

Schermafbeelding_2013-06-05_om_12.16.32.jpg© 2013 WBS Bureau voor Juridische en Redactionele Dienstverlening
John F. Kennedylaan 27  
3451 ZD Vleuten
T: 030-261 46 57
F: 030-261 46 92
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.