Doelgroep: ondernemers

Als ondernemer neemt u risico’s, benut u kansen, biedt u het hoofd aan ontwikkelingen die mogelijk ‘bedreigend’ zijn voor het voortbestaan van uw organisatie en laat u zich door tegenslagen niet zo snel uit het veld slaan. U bentt Alert, Beweeglijk en Creatief. Daarnaast bent u vasthoudend. Deze eigenschappen verwacht u ook aan te treffen bij degenen met wie een contractuele relatie wordt aangegaan. Van hen wordt eveneens verondersteld dat zij bereid en in staat zijn flexibel met u mee te denken en doen.

Juridische kwesties zijn onlosmakelijk verbonden met het ondernemerschap. Om alert te kunnen reageren op de situaties die zich aandienen, dient u goed te zijn geïnformeerd over de vele aspecten die met het ondernemerschap zijn verbonden.

De juridische problemen waarmee u te maken kunt krijgen, dienen zo mogelijk te worden voorkomen en, indien aan de orde, te worden opgelost. En wel op een zo effectief, snel en betaalbaar mogelijke wijze.

U bent een voorstander van een pragmatische aanpak, maar u hecht ook aan principes. Met andere woorden: schikken als partijen samen tot overeenstemming kunnen komen, en pas procederen als alle andere mogelijkheden zijn uitgeput.

Wanneer u geïnformeerd wilt worden over een juridische kwestie, is het voor u goed om te weten dat u voor advies en bemiddeling terecht kunt bij WBS.

WBS houdt rekening met de wereld achter de wet- en regelgeving, de cliënt(en) achter de zaak en de mens(en) achter de onderneming. |

Schermafbeelding_2013-06-05_om_14.41.15.jpg
 
 
 
 

 

Schermafbeelding_2013-06-05_om_12.16.32.jpg© 2013 WBS Bureau voor Juridische en Redactionele Dienstverlening
John F. Kennedylaan 27  
3451 ZD Vleuten
T: 030-261 46 57
F: 030-261 46 92
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.