Verslaglegging; notuleren

WBS beschouwt notuleren als een vak, en tracht middels zijn producties bij te dragen aan een imagoverbetering van deze dikwijls ten onrechte ondergewaardeerde vorm van dienstverlening.

In vergelijking met de gemiddelde notulist zet men bij WBS graag een stapje meer. Bij WBS maakt men zich er in het algemeen niet gemakkelijk van af. De aard van het beestje, zo te zeggen.

Tijdens een vergadering wordt zorgvuldig geregistreerd. WBS werkt met kennis van zaken het besprokene uit tot - zoveel mogelijk - 'prettig leesbare verslagen', althans verslagen waarin u zich als deelnemende partij zult kunnen herkennen. De vergaderingen, opgenomen gesprekken, interviews en dictaten worden uiteindelijk uitgewerkt in de door u verkozen verslagvorm.

WBS is werkzaam ten behoeve van o.m. branche- en beroepsverenigingen en journalisten.

WBS is in het producten- en dienstenregister van het Bestuurderscentrum opgenomen.

Speciaal kennismakingstarief en proefopdrachten

Potentiële opdrachtgevers kunnen in het kader van een kennismaking 'proefopdrachten' verstrekken tot, bijvoorbeeld, het notuleren of verslaan (verslaglegging) van een vergadering of workshop. Voor deze diensten, die tegen een door gebruiker (van de Algemene Voorwaarden - WBS) en opdrachtgever nader overeen te komen (bijzonder) tarief kunnen worden afgenomen, kan later een alleszins redelijk abonnementstarief, een 'vaste' prijs voor een nader vast te stellen periode, worden overeengekomen.

 

 

Schermafbeelding_2013-06-06_om_09.46.19.jpg

© Willy Belinfante, De Vergadering
WBS  beschouwt notuleren als een vak, en tracht middels zijn producties bij te dragen aan een imagoverbetering van deze (dikwijls ten onrechte) ondergewaardeerde vorm van dienstverlening.

Schermafbeelding_2013-06-05_om_12.16.32.jpg© 2013 WBS Bureau voor Juridische en Redactionele Dienstverlening
John F. Kennedylaan 27  
3451 ZD Vleuten
T: 030-261 46 57
F: 030-261 46 92
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.