Hoe gaat WBS te werk?

Kwalitatief hoogstaande verslagen

Om de lezer ter wille te zijn, worden de verslagen – mede – op basis van de gemaakte geluidsopnamen met een grote mate van accuratesse uitgewerkt. Tijdens een vergadering wordt zorgvuldig geregistreerd. WBS vindt het belangrijk om op de klantlocatie zelf aanwezig te zijn. Niet alleen om de sfeer te proeven maar ook om later – t.b.v. de reconstructie – de gezichten van de zich ter vergadering niet onbetuigd gelaten hebbende deelnemers weer voor de geest te kunnen halen. Ondanks het dikwijls technische karakter van het door hen ter vergadering ingebrachte, vormen de uitgewerkte verslagen een betrouwbare weergave van het besprokene. De verslagen kunnen in elk gewenst format, conform de meegegeven instructies, worden uitgewerkt.

WBS beschikt over het vermogen snel te kunnen schakelen. Ook in de door hem nog niet ontgonnen vakgebieden voelt de door WBS uitgezonden verslaglegger zich doorgaans snel thuis.

Dat de verslaglegging bij WBS in goede handen is, valt te onderbouwen aan de hand van de in de loop der tijd uitgewerkte notulen van bestuursvergaderingen, algemene ledenvergaderingen en werkgroepoverleggen van brancheverenigingen alsmede de verslagen van workshops op uiteenlopende terreinen.

 

Schermafbeelding_2013-06-06_om_09.47.26.jpg

De mobiele huisjurist en verslaglegger aan het werk...
 

Schermafbeelding_2013-06-05_om_12.16.32.jpg© 2013 WBS Bureau voor Juridische en Redactionele Dienstverlening
John F. Kennedylaan 27  
3451 ZD Vleuten
T: 030-261 46 57
F: 030-261 46 92
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.