Tarieven

Juridisch!

WBS levert op basis van een scherp tarief rechtskundige bijstand aan particulieren en rechtspersonen in het midden- en kleinbedrijf.

WBS onderscheidt zich onder meer door een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het tarief dat WBS hanteert verschilt aanzienlijk van het gemiddelde advocatentarief.

Bovendien kunt u in beginsel zo vaak als u maar wilt WBS benaderen voor het uitbrengen van een gratis juridisch advies met een maximum van drie kwartier per onderwerp.

Bij WBS wordt het ook duidelijk wat voor het geld wordt gedaan.

Ervan uitgaande dat een rechtskundig adviseur al snel 3 tot 20 uur (buiten rechte) met een zaak bezig zal zijn, weegt een belang tot € 10.000,- (het zogenaamde 'omslagpunt') in veel gevallen niet op tegen het togatarief, kantoorkosten (6%) en BTW (21%) daarbij al dan niet inbegrepen. Met het in de arm nemen van een advocaat zijn, immers, al gauw € 5.000,-- (vijfduizend euro) gemoeid.

Bij WBS bent u verhoudingsgewijs véél voordeliger uit! En dit terwijl in veel gevallen een identiek resultaat wordt bereikt.

Oriënterend onderhoud: kostenloos

Voor het voeren van een eerste, oriënterend gesprek ter beoordeling van de vraag of u een zaak hebt en om te kunnen bepalen of u uw belangen wilt laten behartigen door WBS en of WBS voor u van dienst kan zijn, brengt WBS normaalgesproken geen kosten in rekening. Desgewenst bezoekt WBS u thuis of op uw werklocatie.

Kennismakingsvoordelen: gratis advies en proefopdrachten

Particulieren en ondernemers kunnen op proef gebruik maken van de juridische ondersteuning die WBS biedt. Om zich ervan te vergewissen of WBS de rechtshulpverlener is die bij hen past, kunnen (rechts)personen WBS in het kader van een kennismaking een juridisch probleem voorleggen.

WBS neemt uw juridische vragen en probleemstellingen met de uiterste zorgvuldigheid in behandeling. De afhandeling ervan vindt in de regel op zo kort mogelijke termijn plaats. Het afgeronde advies ontvangt u als Word- of pdf-document per e-mail.

  • In beginsel kunt u zo vaak als u maar wilt WBS benaderen voor het uitbrengen van een gratis juridisch advies met een maximum van drie kwartier per onderwerp.

  • Mocht blijken dat deze vijfenveertig minuten te krap bemeten zijn voor een al naar gelang uw wensen globale terreinverkenning of een werkelijk uikomst biedend maatwerkadvies, dan kan WBS de (rechts-)persoon voor aanvullende dienstverlening alijd een zeer concurrerende prijsopgave doen volgens het in de Algemene Voorwaarden bepaalde. 

Secretarieel

Speciaal kennismakingstarief en proefopdrachten

Potentiële opdrachtgevers kunnen in het kader van een kennismaking 'proefopdrachten' verstrekken tot bijvoorbeeld het notuleren of verslaan (verslaglegging) van een vergadering of workshop. Voor deze diensten, die tegen een door gebruiker (van de Algemene Voorwaarden - WBS) en opdrachtgever nader overeen te komen (bijzonder) tarief kunnen worden afgenomen, kan later eventueel een alleszins redelijk abonnementstarief, een 'vaste prijs' voor een nader vast te stellen periode, worden overeengekomen.

Tariefstelling (Algemeen)

Voor wat betreft de tariefstelling wordt uitdrukkelijk verwezen naar het bepaalde in artikel 8 van de Algemene Voorwaarden. Op het bestaan van deze via de website elektronisch toegankelijk gemaakte en op de overeenkomst van opdracht van toepassing zijnde Algemene Voorwaarden wordt opdrachtgever altijd nadrukkelijk gewezen.

Schermafbeelding_2013-06-05_om_12.16.32.jpg© 2013 WBS Bureau voor Juridische en Redactionele Dienstverlening
John F. Kennedylaan 27  
3451 ZD Vleuten
T: 030-261 46 57
F: 030-261 46 92
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.